Помідори половинками

помідори половинки

На 1-літрову банку:

помідори (бажано «сливки»)

лавровий лист, гвоздика, петрушка, цибуля

2 ч. ложки цукру

1 ст. ложка оцту

1 ч. ложка солі

Помідори розрізати навпіл.

На дно банки покласти 1 лавровий лист, 1 гвоздику, гілочку петрушки, кілька кружалець цибулі. Зверху викласти половинки помідорів.

Залити окропом, дати постояти 10-15 хв. Злити воду в каструльку, додати сіль, цукор та оцет, закип’ятити і вилити назад у банку. Стерилізувати 10-15 хвилин, закатати кришками.

Категория: Домашние заготовки | Просмотров: 293 | Добавил: uthitel | Дата: 16.08.2019 | Комментарии (0)