Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

Со всех сторон

Среда, 22.11.2017



Главная » 2012 » Июнь » 28 » Консервовані кабачки з кетчупом «Чилі»
18:02
Консервовані кабачки з кетчупом «Чилі»
Консервовані кабачки з кетчупом «Чилі». Фото.

Список ингредиентов

  • кабачки
  • для маринаду на 5 літрових банок:
  • вода7 стаканів
  • оцет1 стакан
  • цукор1 стакан
  • сіль2 столові ложки
  • кетчуп «Чилі» ТМ «Торчин»7-8 столових ложок
  • гвоздика
  • духмяний перець горошком
  • чорний перець горошком

Способ приготовления[]

Необхідні продукти

Кабачки помити и нарізати кільцями товщиною 0,5-1 см.

Готуємо маринад. Змішуємо всі інгредієнти для маринаду.

На дно стерилізованої банки кладемо 1 гвоздику, 1 горошину духмяного та 3 горошини чорного перців. Зверху викладаємо нарізані кільцями кабачки та заливаємо маринадом.

Стерилізуємо протягом 10-12 хв і закатуємо.

Смачного!

Категория: Заготовки на зиму | Просмотров: 1476 | Добавил: uthitel | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: